+45 27 59 59 98

amika: Smooth Talker Kit

Vær den første til at bedømme dette produkt

amika: Smooth Talker Kit indeholder:

amika: Double Agent 2-in-1 Straightening Blow Dryer Brush er en 2-i-1 kombination af glattejern og varmluftbørste. Den tørrer og glatter håret på én gang for et mere glat og glansfuldt resultat. Brug som varmluftbørste, som termobørste eller i kombination.

- 3 indstillinger: Kun luft, kun varme eller i kombination
- Keramisk base og opvarmede børstehår, der udsender infrarød varme for at holde på fugten og minimere skader på håret
- Negative ioner, som giver et glansfuldt resultat uden krus
- Fleksible udvendige tænder på børsten, som giver et godt greb for nemmere føntørring
700 W
- 210 ºC
- Roterbar ledning på 2,74 m

amika: The Kure Bond Repair Shampoo 60 ml - En reparerende shampoo, som styrker, blødgør og giver nyt liv til tørt hår, og hår, som er svækket eller skadet af kemisk behandling eller varmestyling. Shampooen giver næring til håret, samtidig med at den genfugter og hjælper med at forebygge skader på det. Beriget med bl.a. frøolie fra havtorn, som er rig på C- og A-vitamin, antioxidanter og sunde omega-fedtsyrer som f.eks. omega-7. Shampooen er vegansk og farvebevarende samt fri for sulfater og parabener.

amika: The Kure Bond Repair Conditioner 60 ml - En reparerende balsam, som styrker, blødgør og giver nyt liv til tørt hår og hår, som er svækket eller skadet af kemisk behandling eller varmestyling. Balsammen giver næring til håret, samtidig med at den genfugter, udglatter og hjælper med at forebygge skader på det. Beriget med bl.a. frøolie fra havtorn, som er rig på C- og A-vitamin, antioxidanter og sunde omega-fedtsyrer som f.eks. omega-7. Balsammen er vegansk og farvebevarende samt fri for sulfater og parabener.

amika: Flash Instant Shine Mask 60 ml - En farvebevarende og hurtigtvirkende maske som giver fugt og glans på bare 60 sekunder. Masken omslutter omgående skællaget samtidig med at den gør håret blødt og tilfører fugt og efterlader håret med en følse af silkeblødt finish. Beriget med hørfrø, som fugter og blødgør håret, antioxidanter som plejer og fugter håret, samt bekæmper frizz, aminosyrer som udglatter skællaget og øger hårets elasticitet, samt UV-filter som holder hårfarven strålende. Fri for parabener, sulfater og mineralske olier.
Passer til alle hårtyper.


amika: Perk Up Dry Shampoo 232 ml - En tørshampoo beriget med naturlig risstivelse, som frisker håret op ved at absorbere overflødigt fedt samtidigt med, at den giver volumen og tekstur til håret. Tørshampooen fjerner også lugt fra håret, så det føles friskt igen. Indeholder blandt andet et af verdens mest næringsrige bær, havtorn, som konditionerer håret og efterlader det blødt og håndterbart. Passer til alle hårtyper, er farvebevarende og fri for sulfater og parabener.

amika: The Wizard Detangling Primer 30 ml - Fremskynder tørretiden samtidigt med, at den beskytter mod varme, giver næring og glans, reder og glatter håret ud, samt gør det blødt. Indeholder blandt andet et af verdens mest næringsrige bær, havtorn, avokadoolie, som giver næring og glatter håret ud samt provitamin B5, som genopretter hårets modstandskraft, mindsker spaltede hårspidser samt udglatter og styrker håret. Håret repareres, genfugtes og får elasticitet samtidigt med, at krus, porøsitet og statisk hår reduceres. Farvebevarende og fri for sulfater og parabener.

Lagerstatus: På lager

749,00 DKK
749,00 DKK

Vejl. udsalgspris: 1.499,00 DKK

Fragt kr. 29,-
Fri fragt ved køb over kr. 499,-
(med GLS/DAO Pakkeshop)

Levering 1-3 hverdage.
Mulighed for afhentning i butik

Ring eller skriv til os hvis du har spørgsmål til produktet.

Returner dine varer inden 14 dage, og få pengene tilbage.

 

 

Detaljer

Detaljer

Serier Nej
Fordele Anti-Frizz, Beroligende, Beskyttende, Blødgørende, Eliminer krus, Fugtgivende, Glansgivende, Plejende, Rengøre skånsom, Udglatter, Varmebeskyttende, Volume

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: amika: Smooth Talker Kit