+45 27 59 59 98
Frejsi in swedish

Ny

CND SOS Help Products Kit

Vær den første til at bedømme dette produkt

CND SOS Help Products Kit Består af:
CND Cucumber Heel Therapy 74 g.
CND SolarOil Nail Care 15 ml.
CND Cuticle Eraser 15 ml.
CND RescueRxx 15 ml.

CND Cucumber Heel Therapy er en intenst fugtgivende og genopbyggende creme, der er særlig velegnet til tørre og ekstrem tørre hudområder som sprukken hæle og kulde eksem. Rigtig god til alle tørre steder på kroppen som trænger til ekstra pleje og fugt f.eks. albuer, hænder, knæ og ben. Trænger hurtigt ind i huden.

CND SolarOil Nail Care er en olie der plejer negler. Forebygger skader som negle der skiller i lagene, knækker let eller bliver misfarvet. Den prisbelønnede negleolie, giver dine negle styrke og pleje i dybden, så dine negle kan klare hverdagens strabadser. Ingredienser som fugtgivende jojobeolie, blødgørende risklid-olie, fugtgivende mandelolie og genopbyggende E-vitamin gør neglene ekstremt fleksible og smidige, hvilket giver mere holdbar lakring og blødgør samtidige neglebåndene.

CND Cuticle Eraser hjælper dig med at komme tørre og flossede neglebånd til live med den AHA-baserede nelgebåndscream Cuticle Eraser. Med denne fantastiske nelgebåndscream kan du nænsomt mikropeele neglebåndende for at få smukke og super bløde neglebånd, samtidig med at du forebygger neglerødder.

CND RescueRxx er en kur, der genopbygger og reparerer skadede og ødelagte negle. Skader som hvide pletter i overfladen, negle der skiller i lag, negle der flækker eller knækker let. På blot få dage ses en markant forskel. En prisvindene neglekur som enhver kvinde bør prøve. Skal bruges på naturnegle. 15 ml indeholder 4 uges kur.

Lagerstatus: På lager

479,00 DKK
479,00 DKK

Vejl. udsalgspris: 646,00 DKK

Fragt kr. 29,-
Fri fragt ved køb over kr. 499,-
(med GLS/DAO Pakkeshop)

Levering 1-3 hverdage.
Mulighed for afhentning i butik

Ring eller skriv til os hvis du har spørgsmål til produktet.

Returner dine varer inden 14 dage, og få pengene tilbage.

 

 

Detaljer

Detaljer

Serier Nej
Fordele Beroligende, Beskyttende, Blødgørende, Fugtgivende, Genopbyggende, Glansgivende, Nærende, Plejende

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: CND SOS Help Products Kit