+45 27 59 59 98

Four Reasons Original Silver Trippel

Vær den første til at bedømme dette produkt

Four Reasons Original Silver Trippel består af:
Four Reasons Original Silver Shampoo 300 ml.
Four Reasons Original Silver Conditioner 300 ml.
Four Reasons Original Silver Mist 250 ml.

Four Reasons Original Silver Shampoo er en pigmenteret shampoo, der effektivt neutraliserer uønskede gule toner i lyst hår. Shampooen genfugter håret, samtidig med at den gør det silkeglat. Den er beriget med fornyende planteekstrakter, der får deres kraft fra centella asiatica, papaya og iris.
Shampooen har en duft af blomster og vanilje, er 100 % vegansk og leveres i en emballage, der består af genanvendeligt, biobaseret plast af sukkerrør, hvilket reducerer produktets CO2-effekt markant.

Four Reasons Original Silver Conditioner er en pigmenteret balsam, der effektivt neutraliserer uønskede gule toner i lyst hår. Balsammen styrker håret, samtidig med at den gør det skinnende og let at rede ud. Den er beriget med fornyende planteekstrakter, der får deres kraft fra centella asiatica, papaya og iris. Balsammen har en duft af blomster og vanilje, er 100 % vegansk og leveres i en emballage, der består af genanvendeligt, biobaseret plast af sukkerrør, hvilket reducerer produktets CO2-effekt markant.

Four Reasons Original Silver Mist er en pigmenteret leave-in spray, der effektivt neutraliserer uønskede gule toner i lyst hår. Sprayen fjerner statisk elektricitet samtidig med at den plejer og giver en fin glans uden at tyngde det ned. Håret fremstår derefter luftigt og er let at rede ud. Den er beriget med fornyende planteekstrakter, der får deres kraft fra centella asiatica, papaya og iris.
Sprayen har en duft af blomster og vanilje, er 100 % vegansk og leveres i en emballage, der består af genanvendeligt, biobaseret plast af sukkerrør, hvilket reducerer produktets CO2-effekt markant.

Lagerstatus: På lager

239,00 DKK
239,00 DKK

Vejl. udsalgspris: 357,00 DKK

Fragt kr. 29,-
Fri fragt ved køb over kr. 499,-
(med GLS/DAO Pakkeshop)

Levering 1-3 hverdage.
Mulighed for afhentning i butik

Ring eller skriv til os hvis du har spørgsmål til produktet.

Returner dine varer inden 14 dage, og få pengene tilbage.

 

 

Detaljer

Detaljer

Serier Nej
Fordele Beskyttende, Blødgørende, Fjerner gule/varme toner , Fjerner orange/røde toner, Fugtgivende, Fylde, Glansgivende, Plejende, Styrker, Vegansk

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Four Reasons Original Silver Trippel