+45 27 59 59 98

Fragt og levering

Vi bestræber os på levering indenfor 1-3 hverdage.

Der tages dog forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Frejsi´s leverandører.

Såfremt der vil forekomme ekstraordinær lang leveringstid på enkelte produkter, vil det fremgå ved produktbeskrivelsen.

Først på det tidspunkt hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hæderlige forhold til køber.

Du er også velkommen til at afhente dine varer i vores fysiske butik – vælg blot ”Afhentning” som leveringsform, når du bestiller varen – så ligger varerne klar til dig i butikken, når du kommer for at hente dem.

Vi sender vores pakker med GLS og DAO. Frejsi.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos en af vores pakkedistributører. I det tilfælde at en vare ikke kan leveres som anført eller eventuelle lagerfejl vil du blive kontaktet på den e-mailadresse du har angivet ved bestilling.

Returret ved varekøb

Vi yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag, du modtager dine varer. Inden for dette tidsrum skal du informere os om, at du har fortrudt købet - det kan b.la. ske ved at udfylde vores standard fortrydelsesformular, som du kan se nedenfor. Efter vi er blevet informeret, har du yderligere op til 14 dage til at returnere produktet til os.

Hvis du fortryder dit køb, er du selv ansvarlig for varen indtil den er kommet retur til os. Dette bertyder også, at alle omkostninger der måtte være omkring pakken (fragt, pakken forsvinder undervejs eller beskadiget under fragten) er på din regning.

Hvis varen er blevet brugt kan den alligevel returneres under fortrydelsesfristen. Du skal betale for en evt. værdiforringelse. Værdiforringelsen af den brugte vare fastsættes efter, vi har vurderet, hvad vi kan få for varen i et videre salg.

Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto ekskl. kortgebyr, fragt- og leveringsomkostninger.

Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort, som varerne er betalt med. Dette for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at varen er afsendt.

Reklamationer

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 2 års reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået indenfor 2 år efter købet. Konkret betyder det, at du som kunde hos Frejsi kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slidtage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

Frejsi er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til dig som køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for vores kontrol, f.eks. krig, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, arbejdskonflikter af enhver art herunder strejke og lockout eller lignende.

Varereturnering

Varereturnering skal ske til adressen :

Frejsi
Kirkevej 12
9240 Nibe

Tlf: +45 27 59 59 98

CVR : 21640204

Betaling

Alle priser er dagspriser og er kun gældende på bestillingsdagen. Alle priser er inkl. moms.

For at handle på FrejSi.dk skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af et gyldigt betalingskort, som vi accepterer. De kortoplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til Quickpays betalingsgateway i krypteret form (SSL) og det er kun dig og din bank der kender til dine data. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysninger om dig. Ved køb med kreditkort trækkes beløbet først fra din konto, når varen afsendes fra Frejsi.

Forbehold for ændringer

Frejsi forbeholder sig ret til at ændre og opdatere ovenstående handelsbetingelser. Det er derfor vigtigt at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer. Dog henviser vi altid til betingelserne i den danske købelov. 

Privatlivspolitik

For at du kan indgå aftale med os på Frejsi, har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Frejsi beskytter din integritet, og vi handler i overensstemmelse med persondataloven. Vi behandler alle de personoplysninger du oplyser til os fortroligt. 

Oplysninger afgivet til Frejsi videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

For at kunne handle på https://frejsi.dk/ skal du som minimum oplyse:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mailadresse
  • Telefon/mobilnummer

Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilken varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne bliver slettet.

Har du oprettet et login til at kunne foretage selvbetjening hos FrejSi, vil dine personlige oplysninger samt ordre infomationer dog ikke blive slettet, med mindre du beder os om at slette dem.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan en situation vil altid ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Som kunde hos FrejSi har du til enhver tid mulighed for at få indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse i forbindelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger og henvendelse i forbindelse hermed rettes til FrejSi via e-mail info@frejsi.dk.

For yderlig spørgsmål kontakt

Frejsi
Kirkevej 12
9240 Nibe

Tlf: +45 27 59 59 98

CVR: 21640204

Lovvalg og værnting

Køb af varer på www.frejsi.dk er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære domstole.