+45 27 59 59 98
Frejsi in swedish

Milk_shake Moisture Plus Kit

Vær den første til at bedømme dette produkt

Milk_shake Moisture Plus Kit Består af:
Milk_shake Moisture Plus Shampoo 300 ml.
Milk_shake Moisture Plus Conditioner 250 ml.
Milk_shake Moisture Plus Whipped Cream 200 ml.
Milk_shake Moisture Plus Lotion 6 x 12 ml.

Milk_shake Moisture Plus Shampoo er en fugtgivende til tørt hår. Shampooen gør håret blødt og håndterbar, samtidig med at den opretholder hårets optimale fugtigheds balance. Den indeholder økologisk papaya ekstrakt, Integrity 41 og hyaluronsyre med anti-aging virkning, samtidig med at den er farvebeskyttende.

Milk_shake Moisture Plus Conditioner er en ekstra fugtgivende conditioner til tørt hår. Conditioneren gør håret blødt og håndterbar, samtidig med at den opretholder hårets optimale fugtigheds balance. Den indeholder økologisk papaya ekstrakt, Integrity 41 og hyaluronsyre med anti-aging virkning, samtidig med at den er farvebeskyttende.

Milk_shake Moisture Plus Whipped Cream er en cremet leave-in conditioner mousse til beskyttelse af alle hårtyper, samtidig med at den tilføre masser af fugt. Der er en fugtgivende og beskyttende leave-in formel med mælkeproteiner, der plejer og genopbygger hårets fibre og skællag. Efterlader håret blødt og ment at sætte uden at tynge det ned. Økologisk papaya ekstrakt og Integrity 41 samt hyaluronsyre, som har en anti-age virkning og forbedrer farvens holdbarhed.

Milk_shake Moisture Plus Lotion er en koncentreret hårkur, som tilfører maksimalt fugt til tørt hår. Hårkuren opretholder hårets fugtbalance, håret bliver synligt mere sundt, blødt og skinnende. Den indeholder økologisk papaya ekstrakt Integrity 41 og hyaluronsyre som er farvebeskyttende, anti-aging action.

Lagerstatus: Ikke på lager

498,00 DKK

Fragt kr. 29,-
Fri fragt ved køb over kr. 499,-
(med GLS/DAO Pakkeshop)

Levering 1-3 hverdage.
Mulighed for afhentning i butik

Ring eller skriv til os hvis du har spørgsmål til produktet.

Returner dine varer inden 14 dage, og få pengene tilbage.

 

 

Detaljer

Detaljer

Serier Nej
Fordele Anti-Age, Anti-Frizz, Beskyttende, Blødgørende, Eliminer krus, Farvebevarende, Fugtgivende, Genopbyggende, Glansgivende, Plejende, Styrker

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Milk_shake Moisture Plus Kit