+45 27 59 59 98
Frejsi in swedish

Ny

Milk_shake Whipped Cream Sæt

Vær den første til at bedømme dette produkt

Milk_shake Whipped Cream Sæt består af:
Milk_shake Silver Shine Whipped Cream 200 ml.
Milk_shake Moisture Plus Whipped Cream 100 ml.
Milk_shake Conditioning Whipped Cream 100 ml.

Milk_shake Silver Shine Whipped Cream er en leave-in conditioner på skumform fugtgivende med violet pigmenter. Tilfører håret intens fugt og modvirker uønsket gul pigmenter i dit lyse hår. Milk_shake Silver Shine Whipped Cream er specielt designet til lyst og gårt hår, og tilfører håret intens glans, blødhed og vitalitet. Frisk duft af bålbær, jordbær og blomster.

Milk_shake Moisture Plus Whipped Cream er en cremet leave-in conditioner mousse til beskyttelse af alle hårtyper, samtidig med at den tilføre masser af fugt. Der er en fugtgivende og beskyttende leave-in formel med mælkeproteiner, der plejer og genopbygger hårets fibre og skællag. Efterlader håret blødt og ment at sætte uden at tynge det ned. Økologisk papaya ekstrakt og Integrity 41 samt hyaluronsyre, som har en anti-age virkning og forbedrer farvens holdbarhed.

Milk_shake Conditioning Whipped Cream er en cremet leave-in conditioner mousse til beskyttelse af alle hårtyper. Der er en fugtgivende og beskyttende leave-in formel med mælkeproteiner, der plejer og genopbygger hårets fibre og skællag. Efterlader håret blødt og ment at sætte uden at tynge det ned. Den eksklusive Integrity 41 forbedrer farvens holdbarhed.

Lagerstatus: På lager

169,00 DKK
169,00 DKK

Vejl. udsalgspris: 377,00 DKK

Fragt kr. 29,-
Fri fragt ved køb over kr. 499,-
(med GLS/DAO Pakkeshop)

Levering 1-3 hverdage.
Mulighed for afhentning i butik

Ring eller skriv til os hvis du har spørgsmål til produktet.

Returner dine varer inden 14 dage, og få pengene tilbage.

 

 

Detaljer

Detaljer

Serier Nej
Fordele Anti-Frizz, Beskyttende, Blødgørende, Eliminer krus, Farvebeskyttende, Fjerner gule/varme toner , Fugtgivende, Glansgivende, Nærende, Plejende

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Milk_shake Whipped Cream Sæt