+45 27 59 59 98

Ny

Moroccanoil Spring Bag Love Hydration

Vær den første til at bedømme dette produkt

Moroccanoil Spring Bag Love Hydration Består af:
Moroccanoil Hydrating Shampooo 250ml
Moroccanoil Hydrating Conditioner 250ml
Moroccanoil Spray All in One Leave-in Conditioner 50 ml
Moroccanoil Body Soufllé 5 ml.
Moroccanoil Toilettaske.

Moroccanoil Hydrating Shampoo tilfører fugt og næring, som genopretter fugtbalancen i dit hår. Beriget med genopbyggende næringsstoffer om A- og E- vitaminer samt røde alger. Moroccanoil Hydrating Shampoo er farvebevarende. Sulfat, fosfat og parabenefri. Håret efterlades sundt med øget glans. Passer til alle hårtyper.

Moroccanoil Hydrating Conditioner tilfører fugt og næring, som genopretter fugtbalancen i dit hår. Beriget med genopbyggende næringsstoffer om A- og E- vitaminer samt røde alger. Moroccanoil Hydrating Conditioner er farvebevarende. Sulfat, fosfat og parabenefri. Håret efterlades sundt med øget glans. Passer til alle hårtyper.

Moroccanoil Spray All in One Leave-in Conditioner er et Leave-in produktet, der kan det hele. Få en øjeblikkelig udredende effekt samt fugt og beskyttelse til håret med All in One Leave-in Conditioner. Denne multifunktionelle spray er velegnet til alle hårtyper og beskytter håret mod at knække og mod varmen fra stylingredskaber, samtidig med den giver blødt og velplejet hår i op til 72 timer. Den har en let mælkeagtig formel, der indeholder antioxidantrig arganolie, rene aminosyrer, som styrker håret, en nærende blanding af superfood ingredienser og naturligt udvundet sukker, der fungerer som en beskyttende hinde, der bevarer fugten i håret og tilfører blødgørende pleje til håret.

Lagerstatus: På lager

299,00 DKK
299,00 DKK

Vejl. udsalgspris: 497,00 DKK

Fragt kr. 29,-
Fri fragt ved køb over kr. 499,-
(med GLS/DAO Pakkeshop)

Levering 1-3 hverdage.
Mulighed for afhentning i butik

Ring eller skriv til os hvis du har spørgsmål til produktet.

Returner dine varer inden 14 dage, og få pengene tilbage.

 

 

Detaljer

Detaljer

Serier Nej
Fordele Anti-Frizz, Beskyttende, Blødgørende, Eliminer krus, Farvebevarende, Forbygger spaltede spidser, Fugtgivende, Fylde, Glansgivende, Nærende, Plejende, Styrker

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Moroccanoil Spring Bag Love Hydration