+45 27 59 59 98
Frejsi in swedish

Ny

Olaplex Treatment Kit

Vær den første til at bedømme dette produkt

Olaplex Treatment Kit Består af:
Olaplex Hair Perfector NO.3 100 ml
Olaplex Bond Smoother NO.6 100 ml
Olaplex Beetle Brush

Olaplex no.3 vedligeholder din Olaplex behandling og fortsætter med at styrke og genopbygge dit hår. Den kan også bruges uden at have fået en Olaplex behandling i salonen, men det optimale er at få en professionel og koncentreret behandling hos os først og derefter vedligeholde med no.3 hjemme.
Olaplex no.3 påføres i håndklædetørt hår (IKKE nyvasket, kun skyllet/fugtet), masseres ind og redes igennem med en kam, for at sikre at produktet er fordelt i hele håret.
Virketid minimum 10 min. Herefter vaskes håret med shampoo og til sidst bruges din yndlings hårkur og conditioner som normalt.


Olaplex Bond Smoother NO.6 er en koncentreret leave-in smoothing creme som indeholder det styrkende Olaplex. Cremen eliminer frizz og kruset hår i op til 72 timer. Olaplex Bond Smoother NO.6 styrker, fugter, genopbygger og fremskynder tørre tiden samtidig med at den udglatter håret. Olaplex Bond Smoother NO.6 passer til alle hårtyper.

Lagerstatus: På lager

419,00 DKK
419,00 DKK

Vejl. udsalgspris: 547,00 DKK

Fragt kr. 29,-
Fri fragt ved køb over kr. 499,-
(med GLS/DAO Pakkeshop)

Levering 1-3 hverdage.
Mulighed for afhentning i butik

Ring eller skriv til os hvis du har spørgsmål til produktet.

Returner dine varer inden 14 dage, og få pengene tilbage.

 

 

Detaljer

Detaljer

Serier Nej
Fordele Anti-Frizz, Beskyttende, Blødgørende, Eliminer krus, Farvebeskyttende, Fugtgivende, Genopbyggende, Kontrol, Nærende, Plejende, Reducerer tørretiden, Reparerende, Udglatter, Varmebeskyttende, Vegansk

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Olaplex Treatment Kit